Waarom Topviltjes?
Wij vinden dat bierviltjes een stuk persoonlijker, leuker en opvallender kunnen te zijn. Een praktisch cadeau met een leuke boodschap erop. Hoog tijd voor wat vernieuwing dus! Wij zijn er van overtuigd dat Topviltjes een meerwaarde is op een feest, beurs of in jouw bedrijf. Daarnaast worden er wekelijks honderdduizenden bierviltjes geproduceerd voor onze partners en brouwerijen. Door onze hoge afzet, kopen wij erg scherp in en kunnen wij jou een nette prijs geven.


Voor Brouwerijen:
Topviltjes werkt samen met vele in de Benelux. Door jouw bierviltjes via ons te bestellen profiteer je van zéér scherpe inkooptarieven. Wij hanteren speciale tarieven voor brouwerijen, die in 95% de voordeligste van de Benelux zijn. Ben je benieuwd welke prijzen wij je kunnen bieden, meld je dan aan op de pagina Brouwerijen.  Door je aan te melden, maken wij direct jouw inloggegevens aan. Je krijgt dan de prijzen te zien die we jou kunnen bieden. Wij verpakken je bierviltes in een luxe gesealde verpakking en per 1000/2500 in dozen. Met snelle levertijden (4 -7 werkdagen) en een persoonlijke service helpen wij je graag!


Voor Horecazaken:
Topviltjes werkt samen met tientallen horecazaken waar zij gepersonaliseerde bierviltjes voor maakt.  Het is toch veel professioneler en persoonlijker om jouw eigen logo en huisstijl onder het glas te hebben liggen, in plaats van (betaalde) reclame te maken voor de brouwerij? Denk aan de branding en uitstraling van jouw bedrijf. Daarnaast zijn bierviltjes een goed communicatiemiddel die erg veel aandacht krijgen. Promoot jouw festiviteiten, mogelijkheden, services en dergelijke op de viltjes. Ook voor Horecazaken hanteren wij speciale kortingen. Door je aan te melden via de pagina Horecazaken kun je deze prijzen te zien krijgen. Naast onze scherpe prijzen, denken we graag met je mee over de mogelijkheden en zullen wij het design en overige voor je verzorgen!


Voor feestjes:
Je kunt jouw bierviltjes personaliseren vanaf 50 stuks. Wij zorgen ervoor dat de digitale aantallen binnen 3 werkdagen bij jou in huis zijn. Daarom bieden wij ook voorbedrukte bierviltjes aan die we binnen 24 uur kunnen leveren. Je bestelt deze in staffels van 10, 25 of 100. Leuke teksten, herkenbare uitspraken, verkeersborden of grappige/zakelijke quote’s. Wij bieden een uniek en breed assortiment aan met voorbedrukte viltjes die gegarandeerd een succes zullen zijn op jouw feestje!