Scoor jouw clubviltjes!

Wij vinden dat elke sportvereniging een eigen 'clubviltje' verdient. Jullie logo, jullie trots zichtbaar onder ieder glas! Dit staat niet alleen netjes en professioneel, het werkt ook sfeerverhogend en biedt mooie mogelijkheden tot sponsoring.

Neem contact op
Quick 20
S.V. Wilhelminaschool
HSC 21
S.V. Hoofddorp
HVV Tubantia
OOK JOUW VERENIGING VERDIENT EEN EIGEN CLUBVILTJE!
Hoe gaaf is het als je voortaan jouw drankje neerzet op jullie eigen clubviltje! Jullie clublogo direct onder het glas. Het houdt de tafels/bar droog, ziet er mooi uit en biedt ook nog eens mooie sponsormogelijkheden. TopViltjes werkt samen met diverse sportverenigingen in Nederland en is van mening dat iedere club haar eigen viltje verdient. 

De kosten voor jouw eigen clubviltjes zijn relatief laag en wij werken met duidelijke all-in tarieven! Daarnaast hebben we diverse sponsormogelijkheden bedacht om te zorgen dat jouw club zelfs geld kan verdienen aan deze viltjes. Kortom een win-win situatie voor jouw vereniging en zeker een leuk idee om op te pakken.

Je kiest zelf voor een rond of vierkant bierviltje en je hebt de keuze om ze enkel- of dubbelzijdig te bedrukken. Welke keuze je ook maakt, de kosten blijven hetzelfde. Neem contact op voor de mogelijkheden, of bestel direct hieronder uw eigen viltjes. Geen zorgen, wij regelen het gehele plaatje voor je, van idee tot ontwerp tot eindproduct!


Heb je vragen over ons product of de mogelijkheden? Ons team helpt je graag: 074-7002266 of info@topviltjes.nl.
Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in op deze pagina.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies