Bierviltjes bedrukken: de perfecte manier om je merk of bedrijf te promoten

Als je een eigen bar, restaurant of brouwerij hebt, dan weet je hoe belangrijk het is om je merk/bedrijf op de juiste manier te promoten. Een van de beste en meest effectieve manieren om dit te doen is door bierviltjes te laten bedrukken met je eigen logo of boodschap. Bierviltjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een geweldige manier om de aandacht van potentiële klanten of bezoekers te trekken. TopViltjes.nl levert door heel Europa aan duizenden tevreden klanten die ons gemiddeld beoordelen met een 9,2 als rapportcijfer. Hier zijn we trots op!

Waarom bierviltjes?

Bierviltjes zijn al lang een populair en praktisch accessoire in bars en restaurants over de hele wereld. Ze bieden niet alleen een praktische functie bij het beschermen van tafels tegen condensatie, maar ze bieden ook een unieke kans om je merk te communiceren. Door bierviltjes te bedrukken, kun je op een subtiele maar effectieve manier je boodschap overbrengen aan je klanten/gasten. Ben je bijvoorbeeld als horecazaak op zoek naar nieuw personeel? Communiceer het op een bierviltje! Wil je dat horecabezoekers jouw biertje of drankje bestellen? Trigger ze door opvallende bierviltjes mee te leveren en in te zetten! 

Bierviltjes bedrukken bij TopViltjes.nl

De eerste stap bij het bedrukken van bierviltjes is het kiezen van het juiste formaat. Wil je ronde of toch liever vierkante bierviltjes? Daarnaast moet je alvast nadenken over het ontwerp. Dit kan een eenvoudig logo zijn met een achtergrond kleur, maar ook een creatieve afbeelding of tekst die past bij de stijl van je zaak/merk. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het ontwerp opvalt en de aandacht trekt, maar tegelijkertijd niet te druk wordt, waardoor het voor horecabezoekers niet uitnodigd om te bekijken/lezen. Heb je dit voor jezelf allemaal al duidelijk, dan kun je hier: Bierviltjes bedrukken direct jouw bestelling plaatsen.

Ontwerp van de bierviltjes klaar, hoe nu verder?

Nadat je voor jezelf de keuze hebt gemaakt voor vierkante of ronde biervltjes en het ontwerp is duidelijk komt de volgende vraag. Kan je zelf het bierviltje ontwerpen en toesturen als drukbestand of heb je liever dat iemand van TopViltjes dit voor je regelt. Wij vragen hier éénmalig een minimaal bedrag voor (€25,-) en sturen u naast het drukbestand ook een digitale proefdruk toe. Bij akkoord kies je het aantal viltjes dat je nodig denkt te hebben. Hoe groter de staffel hoe goedkoper het bierviltje uiteindelijk wordt. 

Ontwerp bierviltjes klaar, drukken maar!

Als alles duidelijk is en we hebben jouw akkoord op de drukproef ontvangen, dan starten we het productieproces. De levertijd varrieert tussen de 5-9 werkdagen aangezien we met wekelijkse productieruns werken. Met deze levertijden behoren we tot de snelste leveranciers in de wereld. We laten jouw bierviltjes sealen per 100 stuks in luxe krimpfolie en versturen ze in dozen van 1000/2500 stuks op. 

De voordelen van bierviltjes bedrukken

Het bedrukken van bierviltjes biedt vele voordelen voor je bedrijf. Allereerst zijn bierviltjes functioneel en bieden ze bescherming aan tafels tegen condensatie en vlekken. Daarnaast creëren bedrukte bierviltjes een professionele uitstraling en laten ze zien dat je oog hebt voor detail in je zaak. Dit wekt vertrouwen bij je klanten en kan zelfs leiden tot mond-tot-mondreclame of socialmedia reclame van iemand die een foto van zijn/haar drankje online zet.

Daarnaast zijn bedrukte bierviltjes ook een geweldige manier om je merk te promoten of bijvoorbeeld nieuwe medewerkers te vinden. Elke keer dat een klant een drankje bestelt en het bierviltje gebruikt, komt je merk/bedrijf/boodschap onder de aandacht. Op deze manier vergroot je de naamsbekendheid en trek je potentiële gasten/klanten aan. Ook kunnen bierviltjes handig ingezet worden met bijvoorbeeld een QR-code die doorverwijst naar de menukaart of evenementen kalender. Makkelijk en handig toch?

Conclusie

Bierviltjes bedrukken is een slimme en effectieve manier om je merk te promoten. Door het juiste ontwerp te kiezen en te werken met hoogwaardige materialen en druktechnieken, kun je op subtiele wijze je boodschap overbrengen aan je klanten. De functionele aspecten van bierviltjes maken ze niet alleen praktisch, maar ook een krachtig marketinginstrument. Wij zijn ervan overtuigd dat een gepersonaliseerd bierivltje jouw merk/bedrijf/feest van grote meerwaarde is!

FAQ's

  1. Is het mogelijk om bierviltjes in verschillende vormen te bedrukken?

Ja, het is zeker mogelijk om bierviltjes in verschillende vormen te bedrukken. Let wel op de minimale afnames en het doel waardoor de viltjes gebruikt worden. Aangezien afwijkende formaten (standaard is rond/vierkant) vaak een stuk duurder en minder functioneel zijn, raden wij dit lang niet altijd aan. De mogelijkheid is er echter wel!

  1. Kan ik kleine oplages van bedrukte bierviltjes bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest?

Ja, TopViltjes biedt ook de mogelijkheid om kleine oplages te bestellen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld een speciaal evenement hebt waarbij je tijdelijke bierviltjes wilt gebruiken, een gezellig feestje hebt en ze als geintje in wilt zetten of dat je ze binnen 3-4 dagen geleverd moet hebben. Kleine oplages worden digitaal geprint waardoor de levertijd nog sneller is. De kosten zijn hier relatief gezien wel en stuk duurder voor.

  1. Hoe lang duurt het voordat mijn bedrukte bierviltjes geleverd worden?

TopViltjes.nl staat niet alleen bekend om de kwaliteit, servce en scherpe prijzen.. Maar ook om de levertijd. Aangezien we wekelijkse productieruns hebben kunnen we jouw bierviltjes al binnen 5-9 werkdagen geleverd hebben. Hiermee behoren we tot de snelste leveranciers van de wereld en onze klanten waarderen dat enorm!