Voor een extra persoonlijk tintje kunt u uw eigen bierviltjes laten bedrukken voor elke gelegenheid. Dit kan zowel voor kleinere gelegenheden zoals verjaardagen als voor grote feesten en huwelijken. Uw eigen bedrukte bierviltjes zullen altijd nét iets meer aandacht krijgen dan gewone standaard viltjes. Het is deze kleine toevoeging die elke gelegenheid nog iets specialer kan maken.  

De mogelijkheden van het bedrukken van bierviltjes

Uw persoonlijke bierviltjes bedrukken hoeft niet moeilijk te zijn. Bij TopViltjes bedrukken wij bierviltjes van hoogwaardige kwaliteit met de bedrukking van uw keuze. Hierbij kunt u kiezen uit een groot assortiment voorbedrukte viltjes, of uw eigen ontwerp. Als de bierviltjes in ons assortiment toch niet helemaal aansluiten bij uw wensen kunt u dus ook uw eigen viltjes ontwerpen. Zo kunt u voor elke gelegenheid bijpassende bierviltjes krijgen.

Onze bedrukte bierviltjes

Wij kunnen zowel ronde bierviltjes als vierkante bierviltjes voor u bedrukken. De bierviltjes kunnen dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukt worden, in full colour of zwart-wit. Genoeg mogelijkheden dus! Dit geldt zowel voor onze voorbedrukte viltjes als voor uw eigen ontwerpen.

Bierviltjes voor elke gelegenheid

Photo

Een feestje te vieren? Een verjaardag, huwelijk, borrel of nog iets anders? Of behoefte aan wat humor en meer levendigheid? Voor elke gelegenheid is het mogelijk om bierviltjes te bedrukken. Ons brede assortiment biedt voor vrijwel elke gelegenheid passende bierviltjes. Zo hebben wij onder andere bierviltjes voor verjaardagen, maar ook voor bijvoorbeeld babyshowers of bierviltjes met humoristische opdrukken voor tijdens een borrel. Om de bierviltjes echt perfect te maken voor uw gelegenheid hebben we bij TopViltjes de mogelijkheid uw bierviltjes te laten bedrukken met uw eigen ontwerp.

Bierviltjes bedrukken voor uw bedrijf

Photo

Naast dat wij bij TopViltjes bierviltjes bedrukken voor particulieren, leveren we ook bierviltjes voor bedrijven. Wij werken samen met veel verschillende bedrijven en kunnen ook voor uw bedrijf van betekenis zijn. Onze bierviltjes zijn van goede kwaliteit. We kunnen deze bierviltjes bedrukken met uw logo, teksten of afbeeldingen die passend zijn voor uw bedrijf. Wij bieden u de mogelijkheid de bierviltjes dubbelzijdig te bedrukken. U kunt dus kiezen voor verschillende bedrukkingen aan beide zijden van het bierviltje. Door te kiezen voor speciale gepersonaliseerde bierviltjes kunnen uw bierviltjes een positieve bijdrage leveren aan de communicatie van uw bedrijf.