Over ons:
Ook jij zit, net als wij, vast wel eens in de kroeg, op een feestje of bruiloft (onbewust) te spelen met een bierviltje. Vaak zijn de bierviltjes saai en staan ze vol met reclame van grote brouwerijen of frisdrankgiganten. Wij vinden dat dit beter kan en hebben dan ook als missie om een bierviltje persoonlijker, leuker en opvallender te maken voor onder jouw drankje!

Gepersonaliseerde bierviltjes en een aantal voordelen van Topviltjes:
Door grootschalig te laten produceren kun jij gebruik maken van onze scherpe staffelprijzen. Je kunt volledig gepersonaliseerde bierviltjes bestellen voor jouw bedrijf, brouwerij of bruiloft. Ontwerp je bierviltje in de door ons opgemaakte werktekeningen of vraag ons dit te doen. Samen met jou zorgen we er voor dat je al binnen 3 werkdagen je eigen bierviltjes in huis hebt! 

Voorbedrukte bierviltjes:
Ben jij meer een last-minute type? Ook hier hebben we een oplossing voor. Maak een keuze uit onze voorbedrukte bierviltjes en ontvang ze morgen al in huis. Ze worden al per 10 stuks verkocht voor maar €4,95. Een leuk en praktisch verjaardagscadeau, dat gegarandeerd veel aandacht krijgt.  

Wat vinden onze klanten van ons?
Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten een zo hoog mogelijke service te bieden. Gelukkig gaat ons dit aarig af en beoordelen onze klanten ons met een 9,2 als rapportcijfer (ruim 170 beoordelingen).