Bierviltjes laten drukken: de perfecte manier om je merk te promoten!

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen? Overweeg dan eens om bierviltjes te laten drukken! Bierviltjes zijn niet alleen praktisch tijdens het drinken van een drankje/biertje, maar ze bieden ook een geweldige mogelijkheid om je boodschap over te brengen aan je doelgroep. Op de pagina overtuigen we jouw waarom bierviltjes laten drukken een slimme zet is voor jouw bedrijf en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken.

Waarom bierviltjes?

Bierviltjes worden vaak geassocieerd met gezelligheid en ontspanning. Tijdens een avondje uit in de kroeg, op een mooi event of op een feestje zijn bierviltjes altijd aanwezig. Door je merknaam, logo, afbeelding of een pakkende slogan op bierviltjes te laten drukken, creëer je een blijvend en positief beeld bij je doelgroep. Elke keer dat ze een slok nemen of een nieuw drankje bestellen, komt jouw boodschap weer onder de aandacht. Het is een subtiele maar effectieve manier van marketing die hoog bereik en hoge betrokkenheid garandeert.

De voordelen van bierviltjes laten drukken

1. Maximale zichtbaarheid

Door bierviltjes te laten bedrukken, krijg je de kans om je merk op een unieke manier te presenteren. Mensen zien jouw boodschap letterlijk voor hun neus liggen terwijl ze van hun favoriete drankje genieten. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid en vergroot de kans dat je doelgroep je merk herkent en onthoudt.

2. Verhoogde merkbekendheid

Bierviltjes zijn een uitstekende manier om de merkbekendheid te vergroten. Of het nu gaat om een café, restaurant, event of een bedrijfsevenement, bierviltjes met jouw logo brengen je merk altijd onder de aandacht. Daarnaast kunnen mensen de bierviltjes meenemen naar huis, waardoor je merk op andere locaties wordt gezien en besproken. Handig toch?

3. Creatieve mogelijkheden

Bierviltjes laten drukken biedt talloze creatieve mogelijkheden. Je kunt kiezen voor verschillende vormen en kleuren die passen bij jouw merkidentiteit. Daarnaast kun je spelen met de tekst en afbeeldingen op de bierviltjes om je boodschap effectief over te brengen. Denk bijvoorbeeld aan leuke quotes, wervingsacties voor nieuw personeel of QR-codes die mensen naar je website leiden om bijvoorbeeld de menukaart of eventkalender te bekijken.

Hoe maak je optimaal gebruik van bierviltjes?

Om het maximale uit je bierviltjes te halen, is het belangrijk om strategisch te werk te gaan. Hier zijn een paar tips die je kunnen helpen:

1. Bepaal je doelgroep en boodschap

Voordat je bierviltjes laat bedrukken, is het belangrijk om je doelgroep en boodschap te bepalen. Wie wil je bereiken en wat wil je dat ze over je merk/horecazaak krijgen te weten? Door dit vooraf te bepalen, kun je gerichter ontwerpen en de juiste snaar raken bij je doelgroep. Bedenk voor jezelf dus een duidelijke doelstelling die met het inzetten van bierviltjes behaald kan worden.

2. Zorg voor consistentie

Het is essentieel om consistent te zijn in je branding. Gebruik dezelfde kleuren, logo's en slogans die je al gebruikt in andere vormen van marketingcommunicatie. Op deze manier bouw je een herkenbare en vertrouwde uitstraling op bij je doelgroep. De kracht van reclame is immers de herhaling. 

3. Meet het effect

Om te achterhalen hoe effectief je bierviltjes zijn, is het belangrijk om het resultaat te meten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van kortingscodes, enquêtes of actiegerichte teksten op de bierviltjes. Hiermee verzamel je waardevolle data en krijg je inzicht in de impact van je campagne. Ook zien we steeds vaker dat onze klanten gebruik maken van QR-codes die doorverwijzen naar een bepaalde 'landingspagina'. 

Conclusie

Bierviltjes laten drukken is een slimme zet voor ieder bedrijf dat wil opvallen en een blijvende indruk wil maken. Met maximale zichtbaarheid, verhoogde merkbekendheid en eindeloze creatieve mogelijkheden bieden bierviltjes een unieke kans om je boodschap over te brengen aan je doelgroep. Door strategisch te werk te gaan en je branding consistent te houden, kun je optimaal gebruik maken van deze effectieve en voordelige vorm van marketing.

FAQ's:

1. Wat kost het om mijn eigen bierviltjes te laten drukken?

Leuk die eigen bierviltjes, maar wat kost het eigenlijk? TopViltjes vindt dat een bierviltje van goede kwaliteit moet zijn en tegen een nette prijs moet worden aangeboden. Jaarlijks drukken wij onze bierviltjes door heel Europa en dat is niet zonder reden. Op de pagina: Bierviltjes Bedrukken vind je een overzicht van de aantallen en prijzen. Hoe hoger het aantal hoe goedkoper jouw bierviltjes worden. Je kan ze al kopen voor een paar cent per stuk! 

2. Hoe lang gaat de bedrukking op bierviltjes mee?

De duurzaamheid van de bedrukking op bierviltjes hangt af van het gebruik. Wij bedrukken onze bierviltjes op een hoogwaardige manier, waardoor u maanden tot jaren plezier kan hebben van deze bedrukking/bierviltjes. 

3. Kan ik bierviltjes laten drukken in kleine oplages?

Eigenlijk onderscheiden we 2 manieren van het produceren van biervitljes. Het gros van de orders die wij ontvangen worden in (offset) combinvatiedruk geproduceerd. Dit geeft jou de beste viltjes tegen de scherpste prijzen. Daarnaast kunnen bierviltjes ook digitaal geprint worden. Dit is ideaal als je een kleinschalig evenement hebt of een beperkt budget wilt spenderen aan bierviltjes die je snel nodig hebt (3-4 werkdagen).