Bij TopViltjes kunt u bierviltjes laten drukken met elk gewenst ontwerp. Het laten drukken van gepersonaliseerde bierviltjes wordt steeds populairder. Bedrukte bierviltjes zorgen voor meer persoonlijke details bij elke gelegenheid. Door speciale bierviltjes aan te schaffen voor uw gelegenheid zullen de viltjes meer aandacht trekken dan standaard viltjes zouden doen. 

Bierviltjes drukken in verschillende soorten

Photo
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het laten drukken van bierviltjes. Wij drukken zowel ronde als vierkante viltjes. Wat de bedrukte bierviltjes van TopViltjes speciaal maakt is dat u zelf uw bedrukking kunt kiezen. Wij bieden zowel een uitgebreid assortiment aan voorbedrukte bierviltjes als de mogelijkheid om bierviltjes te laten drukken met uw eigen ontwerp.

Zelf uw opdruk ontwerpen

Wij bieden u de mogelijkheid om bierviltjes te laten drukken met uw eigen ontwerp. U kunt dus zelf bedenken welke bedrukking het beste bij uw gelegenheid past. Wanneer u een ontwerp heeft gemaakt kunnen wij deze voor u drukken op zowel vierkante als ronde bierviltjes. Deze gepersonaliseerde viltjes zullen wij binnen 4 tot 7 dagen bij u thuis bezorgen. U kunt voor elke gelegenheid die u maar kunt bedenken gebruik maken van onze service. Doordat u zelf het ontwerp kunt maken zijn de mogelijkheden oneindig!

Voorbedrukte bierviltjes

Wilt u wel speciale viltjes maar vindt u het niet nodig om gepersonaliseerde bierviltjes te laten drukken? Dan hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan voorbedrukte viltjes. Bij ons kunt u bierviltjes vinden voor verjaardagen, babyshowers, een feestje voor een geslaagde en proeverijen.

Daarnaast hebben we ook bierviltjes met teksten, namelijk met wijsheden, zakelijke gezegden, bier humor en Engelse humor. Deze bierviltjes zijn al te bestellen vanaf slechts 10 stuks. Zo kunt u voor elke gelegenheid een bijpassend viltje bij ons bestellen, zonder dat u gelijk een enorme hoeveelheid krijgt.  

Bierviltjes laten drukken voor bedrijven

Photo
Veel verschillende bedrijven laten hun bierviltjes drukken door TopViltjes. Voor bedrijven kunnen eigen bierviltjes bijdragen aan verschillende factoren. Heeft u een eigen restaurant? Dan kunnen uw eigen bierviltjes onder andere bijdragen aan de professionaliteit van uw restaurant. Doordat u zelf beslist wat u op uw bierviltjes wilt laten drukken kunt u ze ook inzetten als een communicatiemiddel en voor goede marketing. 

Ook brouwerijen kiezen er steeds vaker voor hun eigen bierviltjes te ontwerpen. Het bierviltje zorgt voor herkenbaarheid van de brouwerij en creëert daarnaast een bepaald gevoel bij de consument. Dit draagt natuurlijk bij aan het imago van de brouwerij. Bij TopViltjes kunt u direct bierviltjes bestellen die goed passen bij uw brouwerij.