BIER HUMOR OP EEN BIERVILTJE
Drink je graag met vrienden een biertje (of iets anders) en hou je wel een beetje van flauwe humor? Dan is deze categrorie perfect voor jou! We hebben maarliefst twintig verschillende viltjes gemaakt met daarop grappige oneliners die betrekking hebben op bier, bierdrinken, bier onderwerpen en dergelijke. Wil je jouw biertje met een glimlach drinken, dan moet je voor deze TopViltjes gaan. Tevens raden we dit aan als cadeau voor een verjaardag of een feestje van iemand. Een leuk gespreksonderwerp en ook nog eens handig in gebruik!
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Bier Humor Mix (1)

Bier Humor Mix! De grappigste bierwijsheden die absoluut onder jouw glas moeten liggen. (10 stuks)

2,88

visibility
shopping_cart

Bier Humor Mix (2)

Bier Humor! Deze grappige bierviltjes zijn te leuk om niet te kopen. (10 stuks) - 10 unieke bierviltjes met grappige Bier uitspraken.

2,88

Wij bieden maarliefst twintig verschillende bieruitspraken aan. De voorzijde staat in het teken van de spreuk zoals en de achterzijde is standaard gemaakt voor ieder viltje met een afbeelding waar het glas op geplaatst kan worden. Deze gehele categorie bestaat uit vierkante viltjes en ze zijn te vergelijken met de viltjes die je in de kroeg tegenkomt qua materiaal. Naast dat het er leuk en grappig uit ziet, is het ook nog erg handig en absorberen ze vocht. Ze worden per 10 stuks verkocht voor €3,49 inclusief btw. Je kunt de bierviltjes per pakje als identiek of gemixt bestellen. Wanneer ze op werkdagen besteld worden voor 15.00 uur, worden ze de volgende dag geleverd. Snel, voordelig en een absolute toevoeging voor een leuk feest!
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies